Miksi?

Olen pohtinut jo pidemmän aikaa blogin kirjoittamista. Olen koko aikuisikäni kirjoittanut asiantuntijatekstejä mm. kuntiin liittyen. Kuitenkin koen, että haluan kirjoittaa muustakin. Tavalla, joka ei ole sidoksissa omaan virkaani.

Siis miksi?

  1. Haluan kehittyä esimiehenä ja johtajana. Uskon, että kirjoittamalla ajatteluni kehittyy ja pystyn tekemään myös itsetutkiskelua sen avulla. Tavoitteena on myös tutustua muiden näkemyksiin johtamisesta ja tällä tavalla kehittää omaa ammattitaitoa.
  2. Olen etsinyt kirjoituksia ja vertaistukea netistä liittyen siihen, miten esimiehet ja vaativissa tehtävissä työskentelevät sovittavat yhteen työtä ja perhe-elämää sekä vapaa-aikaa. Haluan kirjoittaa omista hyvistä ja huonoista kokemuksistani ja mahdollisesti tällä tavalla auttaa muita. Osa kirjoituksistani kirjoitan kieli poskessa. Saatan myös suosia itseironiaa.
  3. Minulle kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää. Erityisesti liikunta, luonto ja ravitsemus. Osa kirjoituksistani käsittelee näitä aiheita. Toivon, että voin kirjoituksieni avulla kannustaa huolehtimaan omasta hyvinvoinnista uusillakin tavoilla. Lisäksi toivon ideoita ja vinkkejä lukijoilta aiheeseen liittyen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s